Custom seating solution
University, Utrecht, Netherlands

Custom seating solution
University, Utrecht, Netherlands

De nieuwe faculteit voor Bètawetenschappen ligt als een vrijstaand gebouw op een prominente plek van de Utrechtse universiteitscampus. Ongeveer de helft van het gebouw bevat laboratoria en de rest biedt onderwijs- en werkruimte op vrij te bestemmen vloeren, gegroepeerd rond de centrale hal. Deze atrium-achtige ruimte loopt naar buiten toe over in een overdekte buitenruimte met een open collegezaal waar in de open lucht manifestaties kunnen plaatsvinden. Het ‘ovale’ zelfstandige bouwwerk, als een eiland vrijstaand in deze ruimte, op de grens van binnen en buiten bevat alle faciliteiten voor bijeenkomsten en ontmoetingen die de sociale samenhang bevorderen.

source website AHH

Project Details

Client: University Utrecht
Date: 2011
Architect: –
pictures: –

FEATURED COLLECTION

Custom Seating Solution

Our designs are never the end of a thought process, but the beginning of a dialogue, an exchange of ideas.

Quinze & Milan has en extended experience with creating products based on the demands and needs of both architect and customer. Creating customized furniture guided by the support of our technical design team allows you to focus only on the design and functionality. Discover more

DISCOVER MORE SOLUTIONS