Haagse Hogeschool Delft

Haagse Hogeschool Delft

A flexible and efficient home for the Delftse community of The Haagse Hogschool Delft. A custom-made ground scraper on the interface of the TU campus and residential area.

‘A flexible and efficient home for the Delftse community of The Haagse Hogeschool. A custom-made ground scraper on the interface of the TU campus and its residential area. A large building that effortlessly blends in with its environment; a comfortable home for both students and employees. Transparency, accomplished by applying a atrium and courtyard, facilitates excellent contact between the users of the building and shows the activities in the building to the outside world.’

source: Ahrend website

Project Details

Client Haagse Hogeschool Delft
Date  2010
Architect: Royal Haskoning
Contractor: Ahrend
Start: 2010

Like What You See?

Contact Us